Workshop

Styrker hjernen med læring og hjertet med mening.

Workshop

Foredragsemnet drømme kan ligeledes bookes som workshops.

En workshop varer typisk mellem 4 – 6 timer, men kan ligeledes afholdes over flere dage alt efter ønske og behov.

Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er oplevelsesorienteret med et højt aktivitetsniveau. Man vil som deltager opleve, at der vil blive stillet krav, blive udfordret og involveret.

Undervisningen vil være enkel, overskuelig og vil tage udgangspunkt i lige præcis de unges behov. Vi følger ikke en formel, hvor der kun er én rigtig måde at arbejde med talte tanker. Vi mener, at der er flere veje til at opnå et frugtbart resultat. Derfor sætter vi en ære i at møde de unge, om det er individuelt eller grupper, hvor de er, så vi sammen kan løfte opgaven.

Det kreative rum

Det faglige rum

Giver inspirationen til at kunne jonglere med ord. Formålet er at skubbe den personlige udvikling, styrke de unges sociale relationer og bidrage til succesoplevelser.

Giver ammunition til at kunne skyde med skarpt. Formålet med det faglige rum er at udfordre de unge på deres holdninger, vække en analyserende og kritisk tænkning i dem samt øge deres faglige kompetencer.

Et resultat af en workshop kan se sådan ud:

BOOK

Ønsker I at booke en workshop eller få en skræddersyet til jeres behov, er I velkommen til at kontakte Mazen på kontakt@mazen.dk